Sluiten

NAC Impact Makers is een uniek op sport gebaseerd maatschappelijke diensttijd (MDT) project in samenwerking met veertien andere betaald voetbalclubs uit de Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie. In zestien weken tijd gaan deelnemers door middel van sport en workshops ontdekken waar hun talenten liggen, zetten zij zich in voor de Bredase samenleving en maken zij kennis met diverse bedrijven uit het netwerk van NAC Breda. Deelnemers worden uiteindelijk beloond met een MDT-certificaat, wat een mooie toevoeging is op het cv.

Tijdens het traject komen de deelnemers één keer per week bij elkaar in het Rat Verlegh Stadion, wordt er gesport onder begeleiding van sportinstructeurs en worden relevante workshops verzorgd door onze partners. Het programma wordt grotendeels afgestemd op de behoefte van de huidige groep deelnemers.

hqdefault

Wat is MDT?

Maatschappelijke Diensttijd (MDT) wil alle jongeren in Nederland de kans bieden om via een MDT-project hun talenten te ontdekken, iets te doen voor een ander en nieuwe mensen te ontmoeten. Dit maakt niet alleen de jongeren sterker, maar ook de samenleving als geheel. MDT is gebaseerd op de visie dat een brede, maatschappelijke oriëntatie voor jongeren en jongvolwassenen bijdraagt aan de vorming van kritische en betrokken burgers.

mdt logo voor jongeren klein

Voor meer informatie over NAC Impact Makers kan er contact worden opgenomen met Ilse Kleinjan via ikleinjan@nac.nl.

img 0235
soccernews3