Sluiten
dsc05422

De laatste keer dat de G-Talenten van NAC het veld betraden, was op het sportcomplex van AZ Alkmaar. Daar waren ze onverslaanbaar, met overwinningen op zowel AZ als De Graafschap en een gelijkspel tegen FC Groningen. Nu is het tijd voor een nieuw hoofdstuk, want deze keer komen de clubs naar ons thuis, naar Breda. En natuurlijk zijn alle supporters van harte uitgenodigd om te komen juichen. De aftrap van de eerste wedstrijden staat gepland rond 12:30 uur. Kom jij onze G-Talenten ook aanmoedigen?

Bijzondere Eredivisie

De Bijzondere Eredivisie is een glansrijke competitie op Eredivisieniveau, speciaal voor voetballers van 10 tot 18 jaar met lichamelijke en/of verstandelijke beperking. Om de speelvelden zo eerlijk mogelijk te maken, zijn er selectiecriteria opgesteld. En het mooie is dat de spelers die deelnemen aan de Bijzondere Eredivisie namens NAC, ook trouw blijven aan hun eigen amateurclub.

NAC G-Talenten

De G-Talenten van NAC, waar het draait om bijzondere sportmomenten en het bouwen van nieuwe vriendschappen. Maandelijks zetten zij hun beste beentje voor op het sportpark van WDS‘19 tijdens trainingsavonden en sinds het seizoen 2023/2024 nemen ze deel aan vijf speelrondes van de Bijzondere Eredivisie. Voor hen is het spelletje meer dan alleen doelpunten maken; het gaat om zelfvertrouwen, verbinding en natuurlijk, lekker in beweging zijn.

Meer weten over NAC G-Talenten of de Bijzondere Eredivisie? Kijk dan op www.nac.nl/nac-g-talenten of stuur een e-mail naar maatschappelijk@nac.nl.

ms21081377649[1]

Ook een wedstrijd van NAC bijwonen?

Wil jij een keer een Avondje NAC bijwonen? Dat kan! Klik op de button hieronder en bestel je tickets.

vriendenloterij
soccernews3