Sluiten

In overleg met de bondarts van de KNVB, de clubarts van NAC Breda en de GGD is besloten dat de gehele selectie in thuisquarantaine wordt geplaatst, om verder besmettingsgevaar te voorkomen. Om deze reden was de training van hedenochtend reeds afgelast en zal ook het duel tegen De Graafschap geen doorgang kunnen vinden. De selectie van NAC zal tot in ieder geval dinsdag in quarantaine verblijven. Hierna volgen nieuwe tests.

De uitslag van de test komt als donderslag bij heldere hemel. Gezondheid en veiligheid staan bij NAC hoog in het vaandel. In elke laag van de organisatie wordt in alle gevallen rekening gehouden met de geldende maatregelen en vult deze naar eigen inzicht en ervaring zelfs aan om de veiligheid te kunnen waarborgen. Ondanks de maatregelen en scherpte op het naleven hiervan, hebben wij helaas het virus niet buiten de club kunnen houden. Eens te meer wordt bewezen hoe onverwacht het virus kan toeslaan.

Mattijs Manders: ‘’Wij zijn erg verrast door de positieve testen. Al geruime tijd is de norm op kantoor om zoveel mogelijk thuis te werken en alle protocollen strikt na te leven. Ook op het trainingscomplex volgen wij strikt de regelgeving. Zo komen er alleen geteste personen op het complex, dienen leveranciers zich aan te melden en mondkapjes te dragen en mengt niemand zich in de groep. Wij steken met de gehele organisatie veel tijd in het opstellen en verder aanscherpen van de protocollen. Het virus laat zien dat op het moment dat je het niet verwacht, het hard om zich heen kan slaan.’’

De KNVB zal zo spoedig mogelijk een nieuwe datum vaststellen om de wedstrijd in te halen.

ms21081377649[1]

Ook een wedstrijd van NAC bijwonen?

Wil jij een keer een Avondje NAC bijwonen? Dat kan! Klik op de button hieronder en bestel je tickets.

footer espn banner