Sluiten

Naast voetbalwedstrijden op het terrein winnen leerlingen punten met sportieve activiteiten zoals wedstrijdestafettes, een parcours en levend tafelvoetbal. Nummers één tot en met drie van de finaledagen vallen in de prijzen. Voor sportiviteit wordt een prijs gesponsord door Hero. De kampioenen van het seizoen worden bepaald door deelname van het seizoen en de punten van de finaledagen tezamen. Tijdens de dagen vindt een informeel contact met helden van NAC plaats.

Sponsoren pakken dit jaar groots uit met de finaledagen. Zo zal Hero een chillzone inrichten met zitzakken waar onder parasols genoten kan worden van een drankje en een feestelijke sfeer. Kober Kinderopvang komt in actie met een voetbalflipper en Dick Hoeks puzzelt erop los. Hoppenbrouwers ontwikkelt een creatief spel waarbij samenwerken centraal staat. Daarnaast worden studenten van Rooi Pannen en Fontys ingezet om te coördineren. Nouwens Transport zorgt voor het podium waar Chapeau Productions het evenement energie en leven in blaast. Overige partners van de finaledagen zijn: Aartsen Fruit Foundation, Albert Heijn Brabantplein, Bakkerij van Thillo, BarCompany, Cateraar K-eet, JOGG-Breda, Lokhoff Productions en Zestien:Negen.

NAC Street League partners seizoen 2022-2023

BrabantSport Fonds, Buurtsportcoach Geertruidenberg, EFDN, Fontys, Get Bright, GGD West-Brabant, Gemeente Breda, Gemeente Geertruidenberg, Gemeente Oosterhout, Grote Broer/Grote Zus, HAEMS Training, Hero, Hoeks Zonwering, Hoppenbrouwers, IMW Breda, Kober Kinderopvang, MOOVE Oosterhout, Novadic Kentron, Rabobank Amerstreek, Rooi Pannen en UEFA Foundation.

ms21081377649[1]

Ook een wedstrijd van NAC bijwonen?

Wil jij een keer een Avondje NAC bijwonen? Dat kan! Klik op de button hieronder en bestel je tickets.

espn ontknoping clubads 1366x768