Sluiten

Aan inzet geen gebrek bij de formatie van Richard Mank. Er werd gestreden voor elke meter. De NAC Vrouwen kregen gedurende de wedstrijd een aantal goede kansen op het doelpunt dat de geschiedenisboeken in zou gaan als het eerste NAC Vrouwen doelpunt ooit. Het ontbrak net aan dat kleine beetje geluk tegen de sterke ploeg van PEC Zwolle.

De PEC Zwolle Vrouwen 1 behaalde afgelopen seizoen een knappe zesde plaats op het hoogste niveau voor vrouwenelftallen. Het elftal werd aangevuld met vrouwen uit de ploeg van de Jong PEC Vrouwen. Het was dus een goede eerste krachtmeting voor de NAC Vrouwen. Uiteindelijk was de eindstand 0-6 in het voordeel van PEC Zwolle. Geen slecht resultaat voor de ploeg van Richard Mank, die slechts drie trainingen achter de rug hebben.

Aanstaande zondag staat het volgende oefenduel op het programma. Op zondag 30 juni spelen de NAC Vrouwen een oefenduel tegen Bavel Vrouwen 1. Om 12:30 gaat de bal rollen op Sportpark De Roosberg. Dit duel is vrij toegankelijk voor publiek en aansluitend komt Oud NAC ook nog uit tegen de Bavel Superstars.

© foto: RvG Fotografie

ms21081377649[1]

Ook een wedstrijd van NAC bijwonen?

Wil jij een keer een Avondje NAC bijwonen? Dat kan! Klik op de button hieronder en bestel je tickets.

vriendenloterij
soccernews3