Info kaartverkoop NAC - De Graafschap

	

Nog 24 nachtjes slapen en dan is het zover: het eerste Avondje NAC van 2018/2019. Promovendus De Graafschap komt zaterdag 18 augustus op bezoek in Breda tijdens de tweede speelronde van het nieuwe seizoen. Om 18:30 uur is de aftrap in het Rat Verlegh Stadion. Hieronder lees je meer informatie over de kaartverkoop, die donderdag begint voor Club van 1912-leden. 

Ook dit seizoen is het Rat Verlegh Stadion zeer waarschijnlijk elke wedstrijd tot de nok toe gevuld. De seizoenkaarten vlogen deze zomer over de (digitale) toonbank, maar we hebben uiteraard nog wat losse kaarten achter gehouden. Op iedere tribune zijn in de losse kaartverkoop nog enkele honderden kaarten te koop. Daarnaast is ook Vak I beschikbaar voor de losse verkoop.

Club van 1912
Net zoals de afgelopen seizoenen hebben Club van 1912-leden voorrang op de verkoop van kaarten voor thuiswedstrijden. Zo ook voor deze wedstrijd. Vanaf donderdag 09:00 uur kunnen zij via NACtickets.nl of de Service- & Informatiedesk kaarten aanschaffen voor het treffen met de Superboeren. 

Reguliere verkoop
De overige kaarten gaan vrijdagochtend om 09:00 uur in de verkoop voor de overige supporters. Voor dit duel geldt geen ClubCard-verplichting, dus je hebt geen seizoen- of clubkaart nodig om kaarten te kopen.

Zoals je inmiddels gewend bent loopt de verkoop van de kaarten via NACtickets.nl en de Service- & Informatiedesk. Wil je het eerste Avondje NAC van 2018 bezoeken? Zorg dan dat je er op tijd bij bent, want de verwachting is de kaarten snel verkocht zijn.

Verkoop AZ-NAC
De verkoop van kaarten voor het eerste duel van het seizoen, het uitduel tegen AZ, begint begin volgende week. NAC is op dit moment nog in gesprek met de Alkmaarse club over onder andere de prijs van de kaarten voor NAC-supporters die het duel willen bezoeken. Meer informatie hierover volgt. 

Nieuwsbrief Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en mis geen updates!