Informatie kaartverkoop ADO Den Haag - NAC

	

Zaterdag 14 mei 16:30 uur neemt NAC het in de eerste ronde van de Keuken Kampioen Divisie Play-Offs op tegen ADO Den Haag. Tijdens de returnwedstrijd in het Cars Jeans Stadion bieden de Hagenaars plek aan 500 uitsupporters. Hiervan zijn er 114 kaarten voor de supportersvereniging. Het is een verplichte buscombi. Via NAC zijn er 386 kaarten beschikbaar. Hiervan zijn reeds 128 kaarten gereserveerd voor diverse supportersgeledingen.

In samenspraak met ADO is de prijs van een ticket in het uitvak €1,-. Het restant van het bedrag bestaat uit de busreis en de servicekosten. Voor ADO Den Haag-supporters geldt tijdens de wedstrijd in het Rat Verlegh Stadion tevens het bedrag van €1,-.

Voorafgaand aan het duel dienen alle supporters te worden gefouilleerd. Om dit doorstroom in het Cars Jeans Stadion te versoepelen, is besloten dit bij het Rat Verlegh Stadion te doen, alvorens de supporters de bus in stappen. Vanaf 13:30 uur kunnen supporters naar binnen bij de ingang van Vak G. Hier zullen zij worden gefouilleerd en stappen ze in de bussen. Reis jij mee af naar Den Haag? Kom dan op tijd naar het Rat Verlegh Stadion. Onderaan dit bericht staan de exacte tijden.

Uitkaart+

Voor uitkaart+-houders zal er dinsdag 10 mei vanaf 09:00 uur de mogelijkheid zijn om een ticket te bemachtigen. De prijs voor een buscombi-kaart voor uitkaart+-houders bedraagt bedraagt €19,63.

Let op! Er zijn geen autocombi-kaarten beschikbaar voor deze wedstrijd.

Club van 1912

Woensdag 11 mei vanaf 09:00 uur zal het voor de Club van 1912 mogelijk zijn om een ticket aan te schaffen. De prijs voor een buscombi-kaart voor de Club van 1912 bedraagt €21,63.

(S)CC-houders

Donderdag 12 mei vanaf 09:00 uur is het aan de seizoen- en clubkaarthouders om hun ticket bemachtigen. Evenals de Club van 1912 zullen de buscombi-kaarten voor (S)CC-houders €21,63 kosten. Het is net zoals voor de Club van 1912 en uitkaart+ houders niet mogelijk om voor deze wedstrijd een autocombi-kaart te bemachtigen.

Praktische informatie

- De bussen vertrekken in twee clusters vanaf P5 

- Cluster 1:  (13:40)

- Cluster 2: (14:10)

- Het is niet toegestaan zelf eten en dranken mee te nemen in de bussen. Wel is er drank verkrijgbaar in de bus zelf. 

 

LET OP WIJZIGING! De fouillering vindt plaats in Den Haag in plaats van bij Vak G.

 

Reis jij komende week mee af naar Den Haag? Bestel dan jouw ticket via www.nactickets.nl

 

Nieuwsbrief Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en mis geen updates!