Sluiten
cj jort

Vanaf de achtste finales zal recettedeling plaatsvinden. Hierdoor is het niet toegestaan seizoenkaarthouders gratis toegang te verlenen. Wel gelden er voor de Club van 1912-leden en seizoenkaarthouders speciale tarieven voor het terugkopen van hun kaart(en). De reservering voor dit speciale tarief blijft tot en met maandag 30 januari van kracht. Hierna vallen alle niet teruggekochte kaarten in de vrije verkoop. Let op! Je kunt niet met je seizoenkaart naar binnen. Na het (terug)kopen van je kaart ontvang je een e-ticket waarmee je naar binnen kan.

Tijdspad

Club van 1912
Vanaf dinsdag 24 januari is het eerst de beurt aan de Club van 1912 om hun kaart terug te kopen tegen een tarief van €5,- geldend voor alle publiekstribunes. De kaarten staan vanaf dinsdag 24 januari gereserveerd klaar in het winkelmandje. De reserveringen blijven staan tot en met maandag 30 januari. Voor het bijkopen van kaarten betaal je de tarieven die ook gelden voor competitieduels. Let op! Je kunt niet met je seizoenkaart naar binnen. Na het (terug)kopen van je kaart ontvang je een e-ticket waarmee je naar binnen kan.

Seizoenkaarthouders
Een dag later, vanaf woensdag 25 januari 12:00 uur hebben ook seizoenkaarthouders de kans om hun kaart terug te kopen. Voor de B-Side en Vak G geldt een tarief van €10,-. Voor de lange zijde geldt een tarief van €15,-. Voor het bijkopen van kaarten betaal je de tarieven die ook gelden voor competitieduels. Let op! Je kunt niet met je seizoenkaart naar binnen. Na het (terug)kopen van je kaart ontvang je een e-ticket waarmee je naar binnen kan.

ClubCardhouders
Ook voor ClubCard-houders geldt dat zij vanaf woensdag 25 januari 12:00 uur tickets kunnen bestellen. Voor ClubCard-houders gelden de normale tarieven die ook worden gehanteerd gedurende de competitie.

Vrije verkoop
De vrije verkoop voor het duel met SC Heerenveen start vanaf donderdag 26 januari 12:00 uur. Voor de vrije verkoop gelden de normale tarieven die ook worden gehanteerd bij competitieduels.

ms21081377649[1]

Ook een wedstrijd van NAC bijwonen?

Wil jij een keer een Avondje NAC bijwonen? Dat kan! Klik op de button hieronder en bestel je tickets.

footer espn banner