Sluiten

Om 21:00 uur zal de bal gaan rollen in het Rat Verlegh Stadion. Graag bieden we iedere supporter zijn of haar eigen stoel gratis aan. Wel vragen we alle supporters deze kaart voor maandag 18 oktober te claimen via NACtickets.nl. Het gratis ticket staat gereed in je winkelmandje. Let op! Vanaf maandag 18 oktober vallen de tickets vrij voor de vrije verkoop.

Kaarten bijkopen

Het bijkopen van kaarten is mogelijk vanaf maandag 11 oktober 12:00 uur. De Club van 1912 krijgt vanaf dan 24 uur exclusief de tijd om kaarten bij te kunnen kopen. Dinsdag 12 oktober kunnen seizoenkaart- en ClubCard-houders ook hun tickets (bij)kopen. Vanaf maandag 18 oktober 12:00 uur zullen alle niet geclaimde gratis tickets van seizoenkaarthouders vrij vallen voor de vrije verkoop.

Lagere ticketprijs

Voor dit duel hanteren we lagere prijzen voor losse tickets. Zo is een ticket voor de korte zijdes (B-Side & Vak G) slechts €10.- voor volwassenen en slechts €5.- voor kinderen t/m 17 jaar en 65+’ers. Voor de Eretribune en een deel van de hoofdtribune is een volwassen ticket €15.-. Voor kinderen t/m 17 jaar en 65+’ers zijn deze tickets €7,50.

 

CoronaCheck

Alle supporters die aanwezig zijn bij de wedstrijd NAC - VVV dienen een negatief testbewijs (niet ouder van 24 uur), vaccinatiebewijs of herstelbewijs te kunnen laten zien middels de Corona Check-App. Dit in combinatie met een ID-bewijs.

ms21081377649[1]

Ook een wedstrijd van NAC bijwonen?

Wil jij een keer een Avondje NAC bijwonen? Dat kan! Klik op de button hieronder en bestel je tickets.

img 0235
soccernews3