Sluiten

Aantal personen
Tijdens de wedstrijden van de teams van de NAC Jeugdopleiding mogen maximaal 250 personen aanwezig zijn. Dit wordt gecontroleerd door een steward die bij de ingang staat om het aantal personen te controleren. Indien het maximum aantal personen bereikt is, kan er niemand meer worden toegelaten op het complex. Daarnaast dient u na afloop van de wedstrijd het complex direct te verlaten.

Ingang
De ingang van het complex is bij de poort tussen de kantine en ons gebouw. Om de toegang zo goed mogelijk te reguleren en bij te kunnen houden hoeveel personen reeds op het complex aanwezig zijn, zal de andere ingang met onder andere parkeerplaatsen worden gesloten.

Overige
Een vriendelijke verzoek om de aanwijzingen van het aanwezige personeel en steward op te volgen. Normaliter ontvangt de NAC Jeugdopleiding zoveel mogelijk personen als mogelijk, maar in deze tijden is dit helaas (nog) niet mogelijk. Houd te allen tijde rekening met 1,5 meter afstand.

Kantine
In de kantine op het sportpark mogen er maximaal 100 personen binnen zijn. Buiten is geen enkel probleem, maar binnen in de kantine geldt een maximum aantal van 100 personen. Wanneer de kantine wordt bezocht, dient hij/zij hun gegevens achter te laten (Dit is verplicht volgens de veiligheidsregio West-Brabant)

Plekken
Langs het hoofdveld op het hek worden plekken aangebracht die de anderhalve meter aangeven, gelieve enkel op deze plek te gaan staan om de anderhalve meter te kunnen behouden. Ook op de tribune worden plekken aangebracht om de anderhalve meter te kunnen aanhouden. Dus gebruik alle zijdes van het veld om de wedstrijd te kijken

Tot slot gebruik je gezonde verstand!

ms21081377649[1]

Ook een wedstrijd van NAC bijwonen?

Wil jij een keer een Avondje NAC bijwonen? Dat kan! Klik op de button hieronder en bestel je tickets.

img 0235
soccernews3