Sluiten
vvzundert

De NAC OldStars spelen Walking Football. Dit is een aangepaste vorm van voetbal waarbij rennen en fysiek contact niet zijn toegestaan. Daarnaast wordt er gespeeld op kleine veldjes met kleine doeltjes. Dit maakt Walking Football een zeer toegankelijke sport voor mensen van boven de 60 jaar. Natuurlijk is er naast de trainingen genoeg ruimte voor de welbekende ‘derde helft’. Na de training wordt dan ook altijd nog even nagepraat en worden de alledaagse onderwerpen besproken onder het genot van een bakje koffie.

Naast de Walking Football-trainingen staan er ook verschillende sociale activiteiten op het programma georganiseerd door NAC Maatschappelijk. Zo zijn de deelnemers afgelopen jaar op bezoek geweest bij Bierbrouwerij Frontaal en natuurlijk mag ook het jaarlijkse 'Avondje NAC' niet ontbreken.

Vv Zundert is blij aan te sluiten bij NAC OldStars en de spelers hebben erg veel zin in dit seizoen.  "Lekker een potje voetballen en het gezellig hebben met elkaar, daar doe je het voor!", aldus Sjol van Elsacker, leider van vv Zundert. Het NAC OldStars team van vv Zundert is nog wel op zoek naar een enthousiaste trainer die op de woensdagochtend de trainingen wil begeleiden. Bekijk hier de vacature. 

Wilt u meer informatie ontvangen over de NAC OldStars bij vv Zundert? Of wilt u eens een training bijwonen bij deze vereniging? Neem dan contact op met ghommel@nac.nl of bel naar +31 (0) 76 521 45 00.

ms21081377649[1]

Ook een wedstrijd van NAC bijwonen?

Wil jij een keer een Avondje NAC bijwonen? Dat kan! Klik op de button hieronder en bestel je tickets.

espn ontknoping clubads 1366x768