Matchday: Helmond Sport - NAC


	

Matchday! De winterstop zit erop, de tweede seizoenshelft staat op het punt van beginnen. Voor NAC staat deze vrijdag de uitwedstrijd tegen Helmond Sport op het programma. In het SolarUnie Stadion wordt er om 20:00 uur afgetrapt. In onderstaand liveblog vind je alle belangrijke informatie over dit duel.

Uitvak

NAC weet zich in de eerste wedstrijd van 2020 gesteund door ongeveer een goed gevuld uitvak in het SolarUnie Stadion. Ruim 200 NAC-supporters reizen de ploeg achterna richting het oosten van Brabant.

Supporters die met de bus naar Helmond reizen: de bussen vertrekken om 17:30 uur vanaf P5, de grote parkeerplaats naast het Rat Verlegh Stadion. 

Supporters die een kaart voor autocombi hebben: let op! Er heeft een wijziging plaatsgevonden in de omwissellocatie. Het omwisselen van de kaart moet nu bij Esso Raakeind, langs de A58 ter hoogte van Gilze, tussen 18:00 en 18:15 uur.

Feiten & weetjes

NAC heeft een goede balans in wedstrijden tegen Helmond Sport, want in dertig onderlinge duels verloor NAC er slechts twee. Een van die twee nederlagen tegen de ploeg werd echter geleden in de meest recente uitwedstrijd in Helmond. In april van 2017 ging de ploeg op bezoek in Helmond met 2-1 onderuit.

Lees hier meer feiten & weetjes over de wedstrijd van vanavond.

Terugblik: NAC - Helmond Sport (5-1)

Eerder dit seizoen won NAC de thuiswedstrijd tegen Helmond Sport met overtuigende cijfers (5-1). De Parel van het Zuiden maakten toen in de eerste helft het verschil en leidde na 45 minuten met 4-0. Bekijk hieronder de samenvatting van die wedstrijd nog eens terug.

Volg NAC live

Ben je vanavond niet in Helmond, maar wil je wel op de hoogte blijven? Gedurende de dag plaatsen we natuurlijk regelmatig updates over de wedstrijd. Volg NAC daarom op alle social media-kanalen!

Twitter
Facebook
Instagram
YouTube

Het duel wordt helaas niet live uitgezonden op televisie. Natuurlijk kun je ook live luisteren naar het radioverslag luisteren via 076radio.nl.

Nieuwsbrief Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en mis geen updates!