Sluiten

De #Morethanfootball Action Weeks, geïnitieerd door het European Football for Development Network (EFDN), biedt het brede Europese voetbalnetwerk een platform om supporters, sponsoren en partners te informeren en te betrekken bij hun activiteiten op het gebied van gemeenschap en sociale verantwoordelijkheid. 

Via de hashtag #Morethanfootball zal divers internationaal geschut hun projecten en activiteiten tonen. Op deze manier wordt het bewustzijn vergroot van de transformerende rol die Europees voetbal kan spelen in het positief veranderen van de maatschappij. 

European Football for Development Network

EFDN is een netwerk dat bestaat uit maatschappelijk betrokken betaald voetbalclubs die samenwerken op Europees niveau. Sinds 2016 is NAC aangesloten als trots lid van de Europese community. In samenwerking met diverse maatschappelijke instanties, amateurclubs, onderwijs- en overheidsinstellingen probeert NAC Maatschappelijk impact te maken in de Bredase samenleving. Deze impact probeert NAC, in combinatie met het netwerk van EFDN, te professionaliseren en uit te breiden. 

ms21081377649[1]

Ook een wedstrijd van NAC bijwonen?

Wil jij een keer een Avondje NAC bijwonen? Dat kan! Klik op de button hieronder en bestel je tickets.

img 0235
soccernews3