Sluiten
2

De 1,91 meter lange Kostorz kwam in zijn jeugdjaren uit voor diverse clubs in Polen. Op 13-jarige leeftijd ging hij naar het Tsjechische MFK Karviná. Een jaar later keerde hij terug naar Polen. In 2019 kwam Kostorz uit voor Legia Warschau. De Poolse grootmacht verhuurde de spits meermaals. In 2022 maakte hij de overstap naar zijn huidige club: Pogon Stettin.

“Kacper is een hardwerkende prof”, vertelt technisch directeur Peter Maas. Met hem halen we een krachtige aanvaller binnen die zowel snelheid als diepte in zijn spel heeft. Wij denken dat hij hiermee onze voorhoede versterkt.”

Afgelopen seizoen werd Kacper verhuurd aan FC Den Bosch. In Den Bosch maakte de targetspits een goede indruk. In 38 wedstrijden wist hij zestien keer het net te vinden. In het duel tussen FC Den Bosch en NAC was hij eveneens trefzeker. Hij maakt met het hoofd de 2-2.

“Ik ben heel blij om hier te zijn”, begint Kacper Kostorz. “Afgelopen seizoen speelde ik hier in het Rat Verlegh Stadion en de sfeer was geweldig. Ik heb goede gesprekken gehad met de mensen van de club en kwam er al snel achter dat dit voor mij een goede stap is.”

Kostorz is vanaf heden dus voor minimaal één seizoen verbonden aan NAC. Welkom, Kacper!

ms21081377649[1]

Ook een wedstrijd van NAC bijwonen?

Wil jij een keer een Avondje NAC bijwonen? Dat kan! Klik op de button hieronder en bestel je tickets.

vriendenloterij
soccernews3