Sluiten

Opzoek naar sportieve sport- en spelactiviteit komende meivakantie? Kom dan tussen 13:00 en 17:00 uur bij het Rat Verlegh Stadion (Stadionstraat 11B3/Zuidzijde Rat Verlegh Stadion).

FIFA Mayhem Toernooi

Deze NAC in de Buurt dag staat in het teken van een FIFA Mayhem toernooi. Dit FIFA-toernooi is in samenwerking met Breda Guardians opgezet. Het is bedoeld voor jongeren vanaf 10 jaar en vindt plaats in de NACademy. Geïnteresseerden voor dit toernooi krijgen de kans zich voorafgaand aan te melden en maken daarbij kans op diverse prijzen waaronder wedstrijdtickets, NAC-producten en andere prijzen. Tijdens het FIFA-toernooi is er ook ruimte voor ‘vrij spel’. Hier kunnen kinderen die zich niet hebben aangemeld voor het FIFA-toernooi in de NACademy vrijblijvend gamen. Het toernooi begint om 13:00 uur en duurt tot 17:00 uur. Vrij spel is ook mogelijk tussen deze genoemde tijden.  

Let op: voor deelname aan het FIFA-toernooi is inschrijven noodzakelijk. Deelname aan het toernooi is alleen toegestaan als je woont, werkt of naar school gaat in de gemeente Breda. Inschrijven kan tot en met woensdag 4 mei 11:00 uur via www.breda-actief.nl/fifa-mayhem.

Extra (offline) activiteiten

De gehele middag is er, naast FIFA-toernooi, een divers aanbod aan activiteiten voor alle kinderen op het buitenterrein op ‘Zuid’ en in de gracht van het Rat Verlegh Stadion. Zo worden er activiteiten aangeboden als de FIFA Skills Games waarbij je kan voetballen, doelschieten, panna’s maken in de pannakooi. Daarnaast kan je gaan kickboksen met Grote Broer/Grote Zus of bootcamp activiteiten doen met PO-Sports. Ook kan je gaan bowlen, Jenga en sjoelen. Bovendien kan je lasergamen in de Star Wars Laser Battle.

Inschrijven is hiervoor niet nodig. Iedereen vanaf 6 jaar is van harte welkom! De buitenactiviteiten vinden plaats vanaf 13:00 tot 16:00 uur. 

NAC in de Buurt

NAC Maatschappelijk wil iets terug doen voor de stad en positieve impact genereren in de regio. Daarom gaan wij met NAC in de Buurt daadwerkelijk de wijken van Breda in en organiseren we evenementen samen met de gemeente Breda en diverse maatschappelijke partners.

Heeft u interesse ook iets te betekenen als organisatie voor NAC in de Buurt? Stuur dan een e-mail naar maatschappelijk@nac.nl.

ms21081377649[1]

Ook een wedstrijd van NAC bijwonen?

Wil jij een keer een Avondje NAC bijwonen? Dat kan! Klik op de button hieronder en bestel je tickets.

img 0235
soccernews3