NAC O19 – ADO Den Haag O19
NAC O19 heeft een goed resultaat behaald tegen de leeftijdsgenoten van ADO Den Haag. Pjotr Kestens opende de score. Na een half uur spelen kwam de ploeg uit Den Haag langszij, Jesse Reinders tekende voor de gelijkmaker. Milan Vanacker schoot na ruim half uur NAC O19 weer op voorsprong en op slag van rust was het Pjotr Kesten die zijn tweede treffer van de middag maakte: 3-1.

Na een kwartier spelen in de tweede helft hielp Timo de Vreede de ploeg uit Breda door een eigen goal te maken, 4-1. Evan Rottier deed nog wel iets terug namens ADO Den Haag. Het slotakkoord was voor Dailon Rocha Livramento die de 5-2-eindstand op het bord schoot. Aanstaande zaterdag speelt NAC O19 een thuiswedstrijd tegen FC Emmen O19. De bal gaat op Sportpark Heksenwiel rollen om 14.45 uur.

FC Twente O17 – NAC O17
NAC O17 wist afgelopen zaterdag niet te winnen van FC Twente O17. Tika de Jonge schoot NAC na tien minuten op voorsprong. Hierna was het FC Twente dat tweemaal het net wist te vinden, Danillo Ruperti en Lorenzo Raharing waren beide trefzeker. Na de rust werden er geen doelpunten meer gemaakt. Komende zaterdag speelt NAC O17 een uitduel tegen Vitesse O17. De aftrap op Papendal is om 14.30 uur.

NAC O15 – Alphense Boys O15
Jaynilson Geoffery maakte de eerste treffer van de middag, hij schoot Alphense Boys op een 0-1-voorsprong. Na de openingstreffer ging NAC O15 aanzetten, Jaydino Jacobus (2x), Ezechiel Banzuzi (2x) en Kay Jansen maakten de doelpunten waardoor er met 5-1 werd gewonnen. Aanstaande zaterdag speelt NAC O15 een uitwedstrijd tegen Sparta Rotterdam. De aftrap op Sportcomplex Nieuwe Terbreggen is om 12.00 uur.

FC Volendam O13 – NAC O13
In Volendam kwam NAC O13 niet verder dan een 2-1 nederlaag tegen de leeftijdsgenoten van FC Volendam.

NAC O12 – AZ O12
NAC O12 nam het in eigen huis op tegen AZ. De club uit Alkmaar was te sterk: er werd met 7-16 verloren door NAC O12.