Sluiten

Jens Wirix (O11), Sander Wirix (O12) en Jasper Somsen (O16) blijven aan als hoofdtrainer en blijven bij dezelfde leeftijdscategorie. Ook Robbie Haemhouts verlengt zijn contract. Hij zal aankomend seizoen een andere leeftijdsgroep onder zijn hoede krijgen. Robbie maakt de overstap van NAC O15 naar NAC O13.

Roy van de Vijfeijken, Melle van der Ham en Tom van Ermingen zullen in het nieuwe seizoen de fysiektrainers zijn. Glenn van Peer (coördinator keeperstrainers), Boyd Elen en Bryan van Rijswijk blijven verantwoordelijk voor de keepers. Oud-spits Matthew Amoah blijft NAC trouw als spitsentrainer. Daarnaast zal videoanalist Bjorn Elen vanuit NAC 1 terugkeren bij de NAC Jeugdopleiding. Ook Pleun van Ginneken heeft haar contract verlengd. Pleun zal ook de aankomende twee jaar werkzaam zijn binnen de NAC Jeugdopleiding als bewegingswetenschapper en sportpsychologe.

Het managementteam van de jeugdopleiding blijft ook intact. Met hoofd jeugdopleiding Eric Hellemons en coördinatoren Wilfred van der Linden en Rens Philippa is er continuïteit op deze functies.

Na afloop van het huidige seizoen zal er afscheid genomen worden van een aantal gewaardeerde krachten. Sam Burger verlaat na twee jaar de NAC Jeugdopleiding als hoofdtrainer. Ook Niels Ton, vier jaar videoanalist binnen de opleiding en bij NAC 1, verlaat de club. Eerder werd al bekend dat Michael Dingsdag en Luke Ogbolu aan het einde van dit seizoen de NAC Jeugdopleiding zullen verlaten.

Daarnaast kunnen wij jaar in jaar uit weer rekenen op de steun van vele vrijwilligers. Zij vervullen diverse functies, waarvan sommige al tientallen jaren. Zij zetten hun vrije tijd in voor een ander en zijn hierdoor van onschatbare waarde voor de club.

Eric Hellemons: “We zijn erg blij dat we de staf voor het nieuwe seizoen rond hebben. We hebben al het vertrouwen in deze trainers om onze opleiding naar een hoger niveau te tillen en stappen te kunnen zetten met de spelers. Daarnaast zijn wij ook erg trots op onze vrijwilligers waar wij ook aankomend seizoen weer op kunnen rekenen. Samen met het volledige kader gaan we er een mooi en sportief seizoen van maken. Ook een speciaal woord van dank aan de trainers die de NAC Jeugdopleiding verlaten. Wij zullen op gepaste wijze afscheid van hen nemen.”

Overzicht hoofdtrainers NAC Jeugdopleiding:
NAC O21: Rob Penders
NAC O18: Rogier Molhoek
NAC O16: Jasper Somsen
NAC O15: Anthony Lurling
NAC O14: Marvin van der Valk
NAC O13: Robbie Haemhouts
NAC O12: Sander Wirix
NAC O11: Jens Wirix

 

ms21081377649[1]

Ook een wedstrijd van NAC bijwonen?

Wil jij een keer een Avondje NAC bijwonen? Dat kan! Klik op de button hieronder en bestel je tickets.

img 0235
soccernews3