NAC merchandise in centrum Breda te verkrijgen

	

Vanaf heden is er merchandise van NAC beschikbaar in hartje Breda. De lopende samenwerking met InBreda heeft een verdiepingsslag gekregen. In de winkel van InBreda, aan ’t Sas, zijn onder andere de wedstrijdshirts te verkrijgen.

De collectie in de winkel van InBreda bevat artikelen uit de officiële NAC fanshop. Hieronder vallen onder andere de wedstrijdshirts van De Parel van het Zuiden en verschillende accessoires voor de echte NAC-supporters. Naast de artikelen van onze club, zijn er ook meerdere lokale items te vinden, zoals Bredaase etenswaren en kleding. De winkel opende op vrijdag 10 september om 10.00 uur en is te vinden naast de Grote Kerk, achter de havermarkt in ’t Sas 8.

Peter van den Broek van InBreda is enthousiast over de verdieping van de samenwerking: “NAC is Breda en Breda is NAC. Het is dan ook fantastisch dat de club eindelijk een plek in het hart van de stad heeft. 'Naast' de Grote Kerk, te midden van haar sponsoren en de horecagelegenheden waar supporters graag komen. 

NAC supporters kunnen nu zeven dagen per week terecht voor shirts, NAC-artikelen, maar ook voor andere gave items zoals Bredaas bier, lokale etenswaren, Bredase cadeaus en kleding. Kortom: één gezamenlijke plek voor zowel Bredanaars als toeristen. Waar bovendien ook nog eens boottochten en tal van andere activiteiten in Breda geboekt kunnen worden.

Wij kijken er naar uit om samen met de club en haar supporters aan de toekomst te bouwen. Onder andere met tal van leuke acties en activiteiten."

De openingstijden van de nieuwe winkel zijn:

Maandag t/m vrijdag: 10.00 – 17.00 uur

Zaterdag: 12.00 – 17.00 uur

Zondag: 13.00 – 17.00 uur

Nieuwsbrief Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en mis geen updates!