Sluiten
fredrik

Technisch directeur Peter Maas: “Doordat we het helaas langere tijd moeten stellen zonder Clint Leemans en dit seizoen helemaal geen beroep meer kunnen doen op Javier Vet, werden we op de positie van controlerende middenvelder ineens heel dun bezet. Daarom moesten we snel schakelen. Fredrik is een speler die we al langere tijd volgen. Hij beschikt over het profiel om de organisatie te bewaken. Bovendien kan hij ook in het centrum van de defensie prima uit de voeten. ”

Tot op heden speelde de geboren Noor al ruim driehonderd officiële wedstrijden in zijn loopbaan. De meeste van deze wedstrijden waren op het hoogste niveau van Noorwegen, maar ook speelde hij kwalificatiewedstrijden voor de Europa League en Conference League.

Fredrik begon in Noorwegen bij Odd Grenland. In 2017 trok hij naar Zulte Waregem, waarna de Belgen hem tweemaal verhuurden. In 2018 speelde Oldrup Jensen voor IFK Göteborg en in 2019 voor Odds BK. In 2020 tekende de middenvelder bij Vålerenga, waar hij bijna vier jaar achtereenvolgens speelde. Ook kwam hij voor vertegenwoordigende jeugdelftallen van Noorwegen uit.

Welkom bij NAC, Fredrik!

ms21081377649[1]

Ook een wedstrijd van NAC bijwonen?

Wil jij een keer een Avondje NAC bijwonen? Dat kan! Klik op de button hieronder en bestel je tickets.

img 0235
soccernews3