Sluiten

Parkeren tijdens NAC – SC Heerenveen

Parkeerplaats P5, aan de achterzijde van het Rat Verlegh Stadion, is gesloten. Om deze reden zijn diverse parkeermogelijkheden. Het parkeerterrein bij de Praxis (Grenssteen 1, Breda) zal wel bereikbaar zijn. P7, de onverharde parkeerplaats tegenover Stadastores zal ook geopend zijn. P8, de parkeerplaats aan de overzijde van de Lunetstraat is ook geopend. Deze parkeerplaats is te bereiken door de borden P8 te volgen. Mochten alle parkeerplaatsen vol zijn is er nog een uitwijkmogelijkheid bij Zoete Inval. Let op: deze dient één uur na afloop van de wedstrijd leeg te zijn.

Parkeerplaatsen direct gelegen aan Stadastores, alsmede het parkeerdek, zijn uitsluitend beschikbaar voor bezoekers van Stadastores. Verkeersregelaars zullen hier toezicht op houden.

Staking stad- en streekbussen

Door een staking bij Arriva zullen dinsdagavond geen bussen rijden in Breda. Het is dus niet mogelijk het Rat Verlegh Stadion te bereiken met het openbaar vervoer.

Fietsenstalling

Kom je met de fiets naar het Rat Verlegh Stadion? Parkeer dan de fiets in de extra fietsenstallingen bij P5 aan de kant van het spoor.

Overige belangrijke informatie

Let op: het is niet toegestaan in de berm van de Lunetstraat te parkeren. Daarnaast is de Rat Verlegh Straat, ter hoogte van P5, afgesloten.

ms21081377649[1]

Ook een wedstrijd van NAC bijwonen?

Wil jij een keer een Avondje NAC bijwonen? Dat kan! Klik op de button hieronder en bestel je tickets.

img 0235
soccernews3