Bestel nu jouw halve seizoenkaart! 

Sluiten

Achtergrond

Na twee succesvolle trajecten in het verleden start vanaf november weer een nieuw traject bij NAC Breda. Het project maakt gebruik van de aantrekkingskracht van de club om jongeren zonder werk of opleiding nieuw perspectief te bieden. Op deze manier komen zij los van hun dagelijkse routine en maken zij uiteindelijk kans op een baan in de veiligheidssector. Rugdekking richt zich op jongeren in de leeftijd van 16 tot 28 jaar zonder werk, opleiding of startkwalificatie die minimaal een jaar werkloos thuis zitten. Kortom: jongeren met weinig perspectief, die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken.

Traject

Deelnemers gaan in kleine groepen van maximaal vijftien personen een traject van twaalf weken aan. Het traject bestaat uit een combinatie van gedragsinterventie, opleiding en stage. De kern bestaat uit de opleiding tot UEFA Sportsteward, aangevuld met de certificaten Verkeersregelaar en Bedrijf Hulp Verlener. Tijdens (thuis)wedstrijden van NAC lopen de deelnemers stage als steward, verkeersregelaar of gastheer/vrouw Scorpions. Tot slot volgen deelnemers ook nog een sportprogramma, werken zij aan hun houding en gedrag en gaan op stages en excursies die naar werk of een opleiding leiden. Wie het Rugdekking-traject succesvol afrondt stroomt uit richting werk of school.

Informatiebijeenkomst

Op donderdag 29 augustus om 16:00 uur staat een informatiebijeenkomst gepland. De informatiebijeenkomst vindt plaats in het Rat Verlegh Stadion van NAC Breda, de exacte ruimte volgt na aanmelding.

Aanmelden of meer info? Meld je dan snel aan voor de informatiebijeenkomst door een mail te sturen naar [email protected] of neem contact op via 06-57738568.

Ook een wedstrijd van NAC bijwonen?

Wil jij een keer een Avondje NAC bijwonen? Dat kan! Klik op de button hieronder en bestel je tickets.