FC Groningen O18 – NAC O18: 0-0

NAC O18 ging als koploper op bezoek bij nummer twee FC Groningen. Met een voorsprong van drie punten ging de ploeg van trainer Rogier Molhoek opzoek naar de winst om zodoende de koppositie te verstevigen. Het eerste kwartier drongen de Groningers NAC achteruit, waardoor de thuisploeg een grote kans kreeg op een snelle openingstreffer. Na dit moment herpakte NAC zich en begon het steeds beter te voetballen. Vooral op de omschakeling speelde het sterk en kreeg het ook een grote kans om de score te openen, deze werd echter gemist.

Na rust pakte NAC gelijk weer het initiatief in balbezit en dat leverde een paar mogelijkheden op. Toch lukte het niet om op voorsprong te komen, waardoor beide teams nog aanspraak maakten op de winst. Het laatste kwartier creëerde NAC nog enkele kansen, maar het doelpunt viel niet meer. Door dit gelijkspel staat NAC O18 nog bovenaan, met drie punten voorsprong op FC Groningen O18 en nog vier wedstrijden te gaan. Op zaterdag 20 november gaat het op bezoek bij de leeftijdsgenoten van FC Twente/Heracles.

Alphense Boys O16 - NAC O16: 4-4

Een doelpuntenfestijn in Alphen begon met twee snelle doelpunten van de thuisploeg. Binnen tien minuten stond Alphense Boys met 2-0 voor en had NAC de wedstrijd totaal niet in handen. Na deze tegenslagen, kwam NAC na een kwartier al weer terug in de wedstrijd door een doelpunt van Calvin Boldewijn. Nog geen vijf minuten later werd het alweer gelijk, na een lage voorzet maakte Josias Siby de 2-2.

Na rust leek het weer van voor af aan te beginnen. Alphense Boys kwam al na één minuut in de tweede helft op voorsprong. Nu werd de voorsprong niet groter, maar toonde NAC veerkracht door vijf minuten later de gelijkmaker te maken, Camiel Wagemakers was trefzeker uit een counter. Tien minuten voor tijd maakte Calvin Boldewijn uit een corner de 3-4 voor NAC. Deze voorsprong werd echter niet vastgehouden en vlak voor tijd kwam Alphense Boys op gelijke hoogte. Na dit spektakelstuk, ontvangt NAC O16 aankomend weekend de leeftijdsgenoten van PSV.

AZ O15 - NAC O15: 4-0

Op bezoek bij AZ O15 had NAC O15 een erg zware middag. Het stond verdedigend redelijk goed, waardoor de schade uiteindelijk beperkt bleef. In aanvallend opzicht kon het geen vuist maken. In de dertiende minuut kwam AZ op voorsprong. Deze voorsprong werd na ruim een half uur spelen uitgebouwd, waardoor beide ploeg met een 2-0 tussenstand gingen rusten.

In de tweede helft bleef AZ aanzetten, maar stond NAC verdedigend goed. Hierdoor bleef het nog even 2-0, totdat AZ in de 48ste minuut de derde treffer wist te maken. Ook de vierde treffer viel nog, na zo’n 64 minuten spelen. Aankomend weekend komt koploper Vitesse O15 op bezoek in Breda.

NAC O14 - Fortuna Sittard O14: 3-0

NAC nam snel het initiatief in de wedstrijd en kwam daardoor al snel op een 2-0 voorsprong. Hierna kreeg het tal van kansen, waarvan slechts één kans omgezet werd in een doelpunt. Met uiteindelijk een 3-0 overwinning bleven de drie punten in Breda.

MVV O13 - NAC O13 0-3

Het was geen hoogstaande wedstrijd van NAC O13, maar ondanks dat werd er wel gewonnen. Al in de eerste helft leek de wedstrijd beslist, dankzij twee doelpunten uit corners en één uit een penalty. In de tweede helft kon de thuisploeg aanvallend niets uitrichten tegen NAC, waardoor NAC de wedstrijd won met 0-3.

NAC O12 – N.E.C. O12: 9-9

NAC speelde aanvallend heel goed en scoorde dan ook veel doelpunten tegen de Nijmegenaren. Ook verdedigend was het sterk, ondanks één slecht blok waarin 1-4 werd verloren. Al met al werd het een spectaculair gelijkspel waarin beide teams negen doelpunten maakten.

MVV O11 - NAC O11: 9-13

MVV scoorde met name uit standaardsituaties. Aanvallend was NAC sterk en het zette goed druk op de tegenstanders. Uiteindelijk scoorde NAC dertien doelpunten waarmee het te sterk was voor de leeftijdsgenoten van MVV.