Sluiten

Wij hadden uiteraard gehoopt het seizoen uit te kunnen spelen, met onze trouwe achterban als twaalfde man als één blok achter het team. Door het COVID-19-virus is dit helaas niet mogelijk. Om onze trouwe supporters, indien gewenst, tegemoet te komen in het gemis bieden wij hen enkele opties aan.  Naast de aangeboden opties op het gebied van de tegemoetkoming in tickets krijgt iedere seizoenkaarthouder een tegoed van €10,-, welke vrij te besteden is in de online Fanshop van NAC.

Ook de massale oproep tot steun, juist nu, en de vraag om nu reeds te kunnen verlengen hebben wij gehoord. Wij zijn dan trots en blij verrast dat onze supporters ons willen steunen, juist nu in deze moeilijke tijden. Woensdag of donderdag zal dan ook de mogelijkheid worden geboden om te kunnen verlengen.

Optie 1: Donatie aan NAC. Dit wil zeggen dat je volledig afziet van enige tegemoetkoming. Hiermee blijft alles bij de club. 

Optie 2: Donatie aan maatschappelijke doeleinden. Hiermee doneer je twee tickets aan de maatschappelijke doeleinden van NAC. Op het moment dat weer kan, nodigen wij diverse groepen uit om een Avondje NAC bij te wonen. Denk hierbij aan de zorgverleners, medewerkers van het Amphia Ziekenhuis, etc. 

Optie 3: Behoud eigen tickets. Je krijgt twee (extra) tickets voor een door NAC te bepalen wedstrijd, op het moment dat weer kan. 

Wij hopen uiteraard op jouw steun en begrip. Juist nu.

Hup NAC. Zal nooit verloren gaan.

ms21081377649[1]

Ook een wedstrijd van NAC bijwonen?

Wil jij een keer een Avondje NAC bijwonen? Dat kan! Klik op de button hieronder en bestel je tickets.

img 0235
soccernews3