TVC Breda sluit zich aan bij NAC OldStars

	

Ook in Tuinzigt wordt er vanaf heden Walking Football gespeeld. TVC Breda, de voetbalvereniging uit die wijk, heeft zich namelijk aangesloten bij NAC OldStars. Zestigplussers kunnen nu ook bij die vereniging iedere woensdagochtend op verantwoorde wijze een balletje trappen. En dat met uitzicht op het Rat Verlegh Stadion!

Walking Football is een voetbalvorm waarbij er niet gerend mag worden en fysiek contact verboden is. Daarnaast wordt er op een klein veld gespeeld met kleine doeltjes. Naast het voetballende gedeelte staat de gezelligheid centraal. Zo is er voor en na de training ruimte voor een kop koffie en worden er gedurende het seizoen verschillende sociale activiteiten georganiseerd. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een ouderwets Avondje NAC, een kerstlunch en een kaart-/biljartmiddag.

De groep traint iedere woensdagochtend van 10:00-11:00 op Sportpark Kwakkelhut. Voor een bedrag van €50,- per half seizoen kan deelgenomen worden aan de Walking Football trainingen, onderlinge oefenpartijtjes tegen andere NAC OldStars verenigingen en meerdere sociale activiteiten. Bovendien ontvangen deelnemers hiervoor een trainingspak in bruikleen. Voor geïnteresseerden is het altijd mogelijk om een proeftraining te volgen. Meer weten of lid worden? Mail dan naar [email protected] of bel naar 076 521 4500 voor meer informatie.

Nieuwsbrief Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en mis geen updates!