Sluiten

De KNVB kwam zojuist met onderstaand bericht: 

'Het kabinet heeft vanmiddag tevens bekendgemaakt dat alle sportclubs in Nederland dicht moeten. Dat geldt voor alle sportaccommodaties, dus ook voor de trainingsfaciliteiten en stadions van het betaalde voetbal. Het advies van de KNVB, ECV en CED is om hier uiteraard gehoor aan te geven, alles te sluiten en ook niet collectief te trainen. De KNVB houdt voor de hervatting van de competities rekening met de tijd die de selecties nodig hebben om weer wedstrijdfit te worden.'

In dit kader zijn alle activiteiten van NAC tot 6 april afgelast of uitgesteld. In eerdere berichtgeving stond dat NAC, tot nader order, door zou trainen. Dit is vanaf heden niet meer van toepassing. De trainingen en wedstrijden die tot 6 april gepland stonden, worden dus afgelast of uitgesteld. De wedstrijden NAC - Telstar en De Graafschap - NAC worden uitgesteld. Vooralsnog zijn er voor de uitgestelde wedstrijden geen nieuwe data bekend.

Verder liggen ook de activiteiten van de NAC Jeugdopleiding en NAC Maatschappelijk tijdelijk stil.

Fanshop en Service- en Informatiedesk

Ook de Fanshop en Service- en Informatiedesk zullen tot 6 april gesloten zijn. Alle aanvragen voor ClubCards zullen behandeld worden wanneer de Service- & Informatiedesk weer geopend is. Uiteraard zijn wij telefonisch wel te bereiken op de reguliere tijden om uw vragen te beantwoorden. 

ms21081377649[1]

Ook een wedstrijd van NAC bijwonen?

Wil jij een keer een Avondje NAC bijwonen? Dat kan! Klik op de button hieronder en bestel je tickets.

img 0235
soccernews3