Sluiten

Functieprofiel

Als voetbaltrainer van de NAC OldStars geef je iedere week op woensdagochtend training aan een groep senioren die deelnemen aan het project NAC OldStars. Er wordt ongeveer een uur getraind, waarbij er verschillende trainingsvormen worden beoefend. Als trainer heb je affiniteit met voetbal, weet je goed te schakelen met senioren en ben je in ieder geval iedere woensdagochtend beschikbaar.

Trainerservaring is wenselijk voor deze functie. Ervaring met het trainen van senioren is geen vereiste. Vanuit NAC Maatschappelijk worden in samenwerking met het Nationaal Ouderenfonds diverse cursussen gegeven met handvatten om variërende en effectieve trainingen te geven aan senioren. Daarnaast word je opgeleid middels het ‘train-de-trainer principe’, waarbij je ervaring op doet en leert van andere, ervaren NAC OldStars trainers.

Naast de trainer ben je ook de leider van de groep en het aanspreekpunt naar NAC Maatschappelijk (de coördinator van het project) en S.V. Advendo.

Als trainer ontvang je een gepaste vrijwilligersvergoeding. Daarnaast krijg je mooie waardering terug van de deelnemers en een hoop nieuwe contacten.

Heb je nog vragen omtrent deze vrijwilligersfunctie of wil je graag solliciteren op deze functie? Neem dan contact op per mail naar mschoneveld@nac.nl.

ms21081377649[1]

Ook een wedstrijd van NAC bijwonen?

Wil jij een keer een Avondje NAC bijwonen? Dat kan! Klik op de button hieronder en bestel je tickets.

img 0235
soccernews3