Verkoopinformatie FC Volendam - NAC

	

Maandag 18 oktober gaan we op bezoek bij FC Volendam. In totaal zijn er 400 kaarten beschikbaar voor NAC supporters. Van deze 400 kaarten zijn er 120 buscombi-kaarten en 280 autokaarten. De buscombi-kaarten zijn enkel bestemd voor de Supportersvereniging. De ticketverkoop start op woensdag 6 oktober.

Uitkaart+

Op woensdag 6 oktober om 12:00 uur begint de verkoop voor uitkaart+-houders. Zij hebben 24 uur exclusief de tijd om kaarten te kopen voor dit duel. De kosten voor een autokaart zijn €10,-.

Club van 1912

Een dag later, op donderdag 7 oktober om 12:00 uur is het de beurt aan leden van de Club van 1912 om kaarten te kopen. Ook zij hebben 24 uur de tijd om een kaart te bemachtigen. De kosten voor een autokaart zijn €12,- voor de leden van de Club van 1912.

S(CC)-houders

Als laatste hebben (S)CC-houders de kans om kaarten te kopen, dit is op vrijdag 8 oktober om 12:00 uur. Ook voor deze groep zijn de kosten voor een autokaart €12,-.

Omwissellocaties

Voor de uitwedstrijd tegen FC Volendam zijn twee omwissellocaties.

Omwissellocatie 1: Tankstation Ruwiel langs de A2, vanaf 17:45 uur.

Omwissellocatie 2: Marinapark Volendam, vanaf 18:25 uur.

Aanvullende informatie

Om toegang te krijgen tot het stadion is het nodig om in het bezit te zijn van een Nederlandse QR-code in de CoronaCheck-App. Deze QR-code is aan te maken door middel van een negatief testbewijs, een herstelbewijs of een vaccinatiebewijs. Ook moet je hierbij een geldig identiteitsbewijs kunnen tonen.

Het is niet toegestaan om met 9-persoons busjes naar Volendam te komen.

Wil jij erbij zijn als we op bezoek gaan bij FC Volendam? Ga dan naar www.nactickets.nl op het moment dat de verkoop is gestart.

Nieuwsbrief Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en mis geen updates!