Sluiten

Een jaar lang hebben we gewacht op perspectief, dit is zo ongelofelijk belangrijk. Dit perspectief is er! Het licht dat schittert aan het einde van die tunnel stuwt Breda vooruit. Binnenkort lijkt het weer mogelijk om gedeeltelijk publiek te ontvangen en dit is de opmaat naar een volledig gevuld Rat Verlegh Stadion in het seizoen 2021/2022. Een ouderwets Avondje NAC ligt daarmee weer in het verschiet. 

De mars naar het stadion kan vanaf volgend seizoen weer worden ingezet, Café Beatrix kan haar deuren weer openen en de diverse tappunten in het stadion zullen weer overuren gaan draaien! 

Samen met de hele regio kijken we vooruit naar betere tijden. Aankomend seizoen gaat het echter wel verder dan kijken. Met jouw seizoenkaart kun jij namelijk profiteren van een aantal voordelen aangeboden door een aantal van onze sponsoren en partners. Welke sponsoren en partners deze voordelen bieden aan onze seizoenkaarthouders, volgt later. Zo helpen wij met zijn allen Breda vooruit!

Ben jij er aankomend seizoen ook weer bij? Verleng nu jouw seizoenkaart!  

Tijdspad

Start seizoenkaartverkoop: 12 mei 2021 vanaf 10:00 uur 
Verlengperiode: 12 mei t/m 22 juni 2021*
Verplaatsingsdagen: 23 juni t/m 25 juni 2021
Vrije verkoop: 28 juni 2021 09:00 uur

*Tot en met 22 juni 2021 houden wij jouw huidige plaats gereserveerd. Na deze datum komt jouw plaats, indien je deze niet hebt verlengd, in de vrije verkoop. Na deze datum vervalt ook het recht op compensatie. We raden reguliere seizoenkaarthouders dus aan tijdig te verlengen.

Verplaatsingsdagen

Is het niet gelukt om te verplaatsen naar je gewenste vak? Na 22 juni vervallen de plaatsen die niet zijn verlengd. Voor mensen die alsnog willen verplaatsen zijn er van 23 juni t/m 25 juni verplaatsingsdagen. Op deze dagen kun je, indien er op de gewenste tribune plaatsen beschikbaar zijn, alsnog ruilen van plaats. Kijk voor meer informatie op de pagina verplaatsen.

Voorrangsregelingen

Tijdens het seizoen 2020/2021 waren de voorrangregelingen net even anders dan normaal. Dit had natuurlijk alles te maken met het verschil in seizoenkaart; gouden en reguliere seizoenkaart. Vanaf het seizoen 2021/2022 maken we geen onderscheid meer tussen goud en regulier en treden de voorrangen die voorheen golden weer in werking, namelijk eerst De Club van 1912 en daarna de rest. Indien we toch wedstrijden moeten spelen waarin we het stadion slechts gedeeltelijk mogen vullen krijgen de mensen die een wedstrijd niet hebben kunnen bezoeken, de wedstrijd erop voorrang. Zij krijgen de mogelijkheid een dag eerder een ticket te reserveren ten opzichte van de supporters die de wedstrijd wel bezocht hebben.

Aanpassingen compensatieregeling seizoen 2020/2021

Afgelopen seizoen hebben een groot aantal supporters vele wedstrijden moeten missen. Supporters die een reguliere seizoenkaart hadden aangeschaft hebben nu recht op compensatie.

Enige tijd geleden vroeg Algemeen Directeur Mattijs Manders al om je voorkeur op te geven voor je gewenste compensatieregeling. Daarop hebben we veel reacties mogen ontvangen. De meest gehoorde reactie was dat een regeling miste, namelijk een 50/50 regeling. Deze optie hebben we nu toegevoegd. Bij het kiezen van de 50/50 regeling geef je aan dat je voor 50% afziet van compensatie.

In het ticketingsysteem is de gekozen optie van destijds als standaard ingesteld. Je kunt in het verlengingsproces de keuze nog wijzigen. Je hebt nu de keuze uit: 0%, 10%, 50% of 100% compensatie.

Ga nu naar NACseizoenkaart.nl om jouw seizoenkaart te verlengen! 

ms21081377649[1]

Ook een wedstrijd van NAC bijwonen?

Wil jij een keer een Avondje NAC bijwonen? Dat kan! Klik op de button hieronder en bestel je tickets.

vriendenloterij
soccernews3