Sluiten
sarina

Sarina is 19-jarige centrale verdedigster. Het jonge talent komt over van Jong Feyenoord, waar zij in een bekerduel ook al haar officiële debuut maakte voor Feyenoord.

Sarina Heijblom: "Ik ben trots dat NAC mijn talent heeft herkend en mij deze kans geeft. Ik kijk ernaar uit om mijn beste kant te laten zien en met dit geweldige team het hoogst haalbare te bereiken. Ik wil mezelf hier verder ontwikkelen en hard werken om mijn doelen te bereiken."

merle7

Merle is een 17-jarige middenveldster. Voor Merle is het voor het eerst dat zij aansluit bij een betaald voetbalclub; ze komt over van Saestum MO-20.

Merle Zieleman: “Ik ben super blij en trots dat ik aankomend seizoen de geel-zwarte kleuren van NAC mag gaan vertegenwoordigen. Ik ga mij meer dan 100% inzetten om NAC op het hoogste niveau te laten meespelen. Ik heb er super veel zin in en kijk er naar uit om te beginnen!”

cacharel

Cacharel komt over van Jong PSV en is buitenspeelster. Naast wedstrijden bij PSV was zij eerder ook jeugdinternational.

Cacharel Promes; “Ik ben super blij en vereerd dat ik bij NAC de kans krijg om me verder te ontwikkelen als speler en persoon. Zelf kijk ik heel erg uit naar het nieuwe avontuur en ben ik er van overtuigd dat we mooie successen kunnen behalen met het team.”

july1

De 22-jarige aanvalster komt over van Feyenoord. De uit Klundert afkomstige buitenspeelster maakte afgelopen jaren deel uit van Feyenoord Vrouwen 1.

July Schneijderberg : “Ik ben heel trots om vanaf volgend seizoen uit te mogen komen voor NAC. Daarnaast ben ik enorm dankbaar voor het vertrouwen dat is uitgesproken en kijk er echt naar uit om in het geel zwart te mogen gaan spelen.”

kamar5

Kamar is een spits die overkomt van Excelsior. Onlangs werd zij opgeroepen voor het Tunesisch nationaal elftal.

Kamar Laamouz: “Ik ben ontzettend blij en trots dat ik heb mogen tekenen bij deze mooie club NAC Breda! Ik kan niet wachten om te laten zien wat ik in huis heb. Ik kijk er enorm naar uit om deel uit te maken van dit team en samen te strijden voor mooie overwinningen.”

Van harte welkom allen!

ms21081377649[1]

Ook een wedstrijd van NAC bijwonen?

Wil jij een keer een Avondje NAC bijwonen? Dat kan! Klik op de button hieronder en bestel je tickets.

img 0235
soccernews3