Sluiten
nac jaj vb

Jong Ajax

Met een wedstrijd van het eerste van Ajax op zondag, is de kans groot dat spelers die bij het eerste minder minuten hebben gemaakt maandag mee afreizen naar Breda. Tijdens de heenwedstrijd speelde de hoofdmacht nog Europees en speelden de Onder 19 nog mee voor de Youth League. Ondanks dit gegeven kenden de Bredanaars een lastige avond. Na een 0-1 voorsprong bij rust, werd NAC met volledig overlopen en ging het met 3-1 onderuit tegen een zeer jeugdig Jong Ajax.

Die Europese verplichtingen zijn nu niet meer het geval, dus kunnen trainers Dave Vos en Michel Kreek maandag beschikken over een zeer ruime en kwalitatief rijke groep. Naast talenten als Fitz-Jim, Hansen Hlynsson, Regeer, Hato bestaat ook de kans dat spelers als Conceiçao, Lucca en Brobbey hun opwachting maken aanstaande maandag.

NAC

NAC is bezig aan een gestage opmars, maar fysiek eist het dubbele programma natuurlijk veel van de spelers. Het is dan ook de vraag wie trainer Peter Hyballa in het Rat Verlegh Stadion kan gaan opstellen na de zware wedstrijden in Eindhoven en tegen MVV. Hopelijk haken de aanvallers Tom Boere en Charles-Jesaja Hermann weer aan, terwijl Odysseus Velanas ook op de weg terug is. De verschillen in de competitie tussen de nummer 5 en 11 zijn nog steeds minimaal. Daarom is het zaak voor NAC om wederom de rug te rechten en om na 2 dagen rust alweer de strijd aan te gaan, ditmaal met een versterkt Jong Ajax.

ms21081377649[1]

Ook een wedstrijd van NAC bijwonen?

Wil jij een keer een Avondje NAC bijwonen? Dat kan! Klik op de button hieronder en bestel je tickets.

espn new