Sluiten

Alle kinderen tussen 6 en 15 jaar kunnen dit najaar komen voetballen bij NAC Breda! We hebben wekelijkse trainingen en een 3-daags Soccer Camp in de herfstvakantie. Bekijk hier het programma.

Tien weken trainen bij de NAC Breda Voetbalschool

De voetbalschool biedt een uitdagend voetbalprogramma waarbij ontwikkeling en ook plezier hand in hand gaan. De kinderen worden ingedeeld op leeftijd en voetbalniveau, waardoor ieder kind op zijn of haar eigen niveau gaat trainen. Ons team van enthousiaste en ervaren trainers zorgt ervoor dat je kind(eren) op een veilige en verantwoorde manier lekker gaat voetballen. Uiteraard is het mogelijk om bij vriendjes en vriendinnetjes ingedeeld te worden.

nac4

Wat kunnen de kinderen verwachten

  • 10 trainingen van 75 minuten
  • Je eigen NAC Breda Voetbalschool tenue
  • Focus op persoonlijke voetbalontwikkeling
  • Begeleiding van enthousiaste trainers/trainsters

NAC Breda Soccer Camp in de Herfstvakantie

In de herfstvakantie wordt er voor jongens en meiden van 6 tot 15 jaar weer een leuk NAC Breda Soccer Camp georganiseerd. Het vernieuwde en gevarieerde programma vol techniek-, spel- en partijvormen zorgen ervoor dat ze niet alleen hun voetbal vaardigheden ontwikkelen, maar ook veel plezier maken en vriendschappen sluiten. Lijkt het jouw zoon of dochter leuk om 3 dagen lekker te voetballen en plezier te maken? Meld hem of haar dan nu aan voor het NAC Breda Soccer Camp. Klik hier voor meer info.

ms21081377649[1]

Ook een wedstrijd van NAC bijwonen?

Wil jij een keer een Avondje NAC bijwonen? Dat kan! Klik op de button hieronder en bestel je tickets.

img 0235
soccernews3