Een laatste wens in vervulling laten gaan

Als je eenmaal met het geel-zwarte virus besmet bent, dan laat de club je maar moeilijk los: supporters staan er in goede èn moeilijke tijden. Ze zijn er altijd voor NAC, maar NAC wil er ook graag voor hen zijn: of dat nu is met een Kidsclub lidmaatschap bij de geboorte of met het eerste echte Avondje NAC. Supporter van NAC ben je van de wieg tot het graf. Daarom biedt NAC in samenwerking met coöperatie DELA de mogelijkheid tot een uitvaart in NAC-stijl. Hiervoor is een bijzonder pakket samengesteld, speciaal voor supporters die een afscheid willen dat past bij hun leven. Een uitvaart kan bijvoorbeeld plaatsvinden in het Rat Verlegh Stadion, met mooie aanvullingen in NAC-stijl. Zo kunnen supporters ook na hun dood aan familie en vrienden laten zien waar zij tijdens hun leven voor stonden.

Uitvaart Hein van Poppel

In 2015 kreeg NAC-icoon Hein van Poppel een uitvaart in het Rat Verlegh Stadion. Alle aanwezigen namen destijds op een prachtige wijze afscheid van een icoon van de club, op een manier waar Hein ongelooflijk trots zou zijn geweest.

NAC Uitvaart, voor iedereen zijn eigen wens

NAC en coöperatie DELA bieden nabestaanden de mogelijkheid de NAC Uitvaart geheel naar eigen wens of de wens van de overledene in te richten. Uiteindelijk bepaalt u zelf hoe de uitvaart eruit komt te zien. DELA kan u helpen bij het vaststellen van de uitvaartwensen. Dat geeft nabestaanden houvast en zorgt ervoor dat het afscheid echt persoonlijk wordt. Meer weten? Bel dan met Renate van der Veen, gespecialiseerd in NAC-uitvaarten: [email protected].

Meer voor supporters

Error: Page unknown - Reference: 0

Notice:Undefined index: iDefaultPage
Notice:Undefined index: pPage