Sluiten

Functieomschrijving

Over NAC OldStars
NAC OldStars is Walking Football voor zestigplussers. De NAC OldStars spelen elke woensdagochtend Walking Football bij verschillende amateurverenigingen in de regio. Walking Football is een voetbalvariant waarbij enkel gewandeld mag worden en fysiek contact niet is toegestaan. Het stimuleren van een gezonde leefstijl en het bevorderen van de sociale contacten staan bij NAC OldStars centraal. Naast de sportieve activiteiten vinden er daarom structureel sociale activiteiten plaats. NAC OldStars wordt georganiseerd in samenwerking met regionale amateurverenigingen. In totaal hebben inmiddels tien amateurverenigingen aanbod voor zestigplussers.

Wat ga je doen?
Als voetbaltrainer van de NAC OldStars geef je iedere week op woensdagochtend training aan een groep senioren die deelnemen aan het project NAC OldStars. Er wordt ongeveer een uur getraind, waarbij er verschillende trainingsvormen worden beoefend. Als trainer heb je affiniteit met voetbal, weet je goed te schakelen met senioren en ben je in ieder geval iedere woensdagochtend beschikbaar. Naast de trainer ben je ook de leider van de groep en het aanspreekpunt naar de projectcoördinator van NAC Maatschappelijk en Advendo.

Trainerservaring is wenselijk voor deze functie, maar geen must. Enthousiasme is het belangrijkste. Ervaring met het trainen van senioren is geen vereiste. Vanuit NAC Maatschappelijk worden in samenwerking met verschillende organisaties trainingen en bijscholingen georganiseerd om variërende en effectieve trainingen te kunnen geven aan senioren. Daarnaast word je opgeleid middels het ‘train-de-trainer principe’, waarbij je ervaring op doet en leert van andere, ervaren NAC OldStars trainers.

Wij bieden jou

  • Reanimatie/AED cursus; 
  • Kennisdeling met andere trainers; 
  • Leuke en dynamische werkomgeving in de buitenlucht; 
  • Leuke activiteiten met je team.

Benodigde competenties

  • Een proactieve en enthousiaste houding;
  • Goede mondelinge communicatieve vaardigheden;
  • Toegankelijke, open houding.

Beschikbaarheid

  • Wekelijks op woensdagochtend van 10.00 uur tot c.a. 12.00 uur

Contact

Heb je nog vragen omtrent deze vrijwilligersfunctie of is je interesse gewekt? Neem dan contact op per mail naar maatschappelijk@nac.nl of bel: 076 521 4500

Direct solliciteren

img 0235
soccernews3