bezig met laden...

Halve seizoenkaart 2016-2017BESTEL HIER JE HALVE SEIZOENKAART!Spannend. Zo kun je het seizoen 2016/2017 het beste omschrijven. De verschillen zijn klein, maar de prijs aan het einde van de rit groot. Dat is waar NAC naartoe wil, met de steun van het hondstrouwe publiek. Door dik en dun, met vallen en opstaan. Breda laat ook dit seizoen zien dat het 'haar' NAC nooit laat vallen.

Voorafgaand aan het huidige seizoen brak NAC opnieuw de magische grens van 10.000 seizoenkaarthouders en daardoor staat de voorlopige tussenstand op 10.350 verkochte seizoenkaarten. Dat betekent echter niet dat het daar stopt, want de komende anderhalve maand scherpen we dat aantal steeds verder bij: de halve seizoenkaarten zijn namelijk in de verkoop! Samen gaan we het komende half jaar strijden voor promotie. En dat in de beste voetbalsfeer van Nederland. Wij gaan niet opzij!

Ga jij samen met ons de strijd om promotie aan? Bestel dan snel en eenvoudig je halve seizoenkaart online via www.NACseizoenkaart.nl. Al vanaf €99,- ben jij verzekerd van je eigen plek bij 8 Avondjes NAC.

Gratis kaart voor NAC - FC Dordrecht
Je hebt nog tot maandag 6 februari om een seizoenkaart van NAC te bestellen! Bij je bestelling krijg je bovendien een mooi presentje van NAC: een gratis kaart voor de wedstrijd NAC - FC Dordrecht op deze maandag. Kun je gelijk iemand meenemen om je eerste wedstrijd als seizoenkaarthouder te vieren! 

Halve seizoenkaart
Een halve seizoenkaart 2016/2017 van NAC geeft recht op toegang tot alle thuiswedstrijden in de competitie van NAC in de tweede seizoenshelft van het seizoen 2016/2017. Daarnaast heb je als halve seizoenkaarthouder het recht tot het kopen van extra kaarten voor thuiswedstrijden en kaarten voor uitwedstrijden. Tevens hebben je het eerste recht je eigen stoel te "claimen" voor beker-, play-off- en eventuele vriendschappelijke wedstrijden.

De prijzen van de halve seizoenkaart zijn erg gunstig en al vanaf €99,- te verkrijgen. Check de prijslijst onderaan deze pagina.

Uiteraard siert Hein van Poppel ook op de halve seizoenkaart!Family Card
Ook bij onze halve seizoenkaart is het weer mogelijk om een Family Card te bestellen. Je kunt dan op de rookvrije familievakken F1 en F9 voordelig als volwassene én kind alle thuiswedstrijden van NAC in de tweede seizoenshelft te bezoeken. Voor slechts €135,- ontvang je één halve seizoenkaart voor een volwassene en één halve seizoenkaart voor een supporter in de leeftijd tot en met 17 jaar. De volwassene die betaalt kan een ouder zijn, maar bijvoorbeeld ook een buurman, oom of goede kennis: als deze persoon maar 18+ is.

Let op: je kunt de Family Card alleen bestellen bij de S&I-desk!

Halve seizoenkaart aanvragen
Je kunt jouw halve seizoenkaart nu eenvoudig aanvragen via internet. Dat kan via www.NACseizoenkaart.nl. Je kunt dan tevens direct via iDeal betalen. Wil je niet per iDeal betalen, maar contant of per PIN? Kom dan langs bij de Service- & Informatiedesk in het Rat Verlegh Stadion (Stadionstraat 23 in Breda). Deze is elke werkdag van 13:00 tot 17:00 uur geopend.

Let op: heb je al een account op NACtickets.nl? Zorg dan dat je met de gegevens inlogt die bij NAC bekend zijn! Zo ben je sneller klaar en heb je al jouw gegevens bij elkaar op één account.

Je kunt ook gebruik maken van aanvraagformulieren die binnenkort te downloaden zijn via deze site. Deze formulieren kun je invullen en opsturen naar NAC Breda of natuurlijk zelf langsbrengen bij de S&I-desk (maandag tot en met vrijdag van 13:00 tot 17:00 uur).

- Download hier het aanvraagformulier in Word-formaat
- Download hier het aanvraagformulier in PDF-formaat

Doe de halve seizoenkaart cadeau!
Het beste cadeau voor de decembermaand? Dat is een halve seizoenkaart van NAC! Voor slechts €99 doet u maar liefst negen Avondjes NAC cadeau! Een halve seizoenkaart aan iemand schenken is heel eenvoudig te regelen. Download het onderstaande formulier (Word- of PDF-formaat), vul het compleet en lever het af bij de Service- & Informatiedesk van NAC Breda. Daar kunt u direct per PIN of contant betalen. De formulieren zijn uiteraard ook verkrijgbaar bij de S&I-desk zelf.

- Download hier het aanvraagformulier voor de halve seizoenkaart als cadeau in Word-formaat
- Download hier het aanvraagformulier voor de halve seizoenkaart als cadeau in PDF-formaat

Korting met je Bredapas
Dit seizoen kun je voor het eerst ook in de winterstop profiteren van korting met je Bredapas. Als je in het bezit bent van een Bredapas is de halve seizoenkaart voor jou al voor €49,50 te verkrijgen. Je kunt dan kiezen tussen de vakken op de B-side of Vak G.

Vragen?
Heb je een vraag over de halve seizoenkaart? Neem dan contact op met onze afdeling Ticketing via ticketing@nac.nl of bel met +31 (0) 76 521 45 00.

Voorwaarden
Schaf je een seizoenkaart aan? Lees dan eerst de standaardvoorwaarden van de KNVB door. Deze vind je hier.
Kijk hier voor de standaardvoorwaarden van de KNVB. 

 
Wij komen uit in de: