Sluiten
6o9a4794

Over de NAC Jeugdopleiding

Het opleiden van spelers voor het eerste elftal, betekent nieuwe parels kweken die later schitteren op het veld van een vol Rat Verlegh Stadion met 19.000 fanatieke supporters.

hmg

Samenwerking Amateurclubs

Het aanjagen van voetbalontwikkeling in de regio, door jonge voetballers en amateurclubs te inspireren en te ondersteunen in de ontwikkeling van hun talenten is een van de pijlers van onze missie. De amateurclubs in onze regio zijn daarom zeer belangrijk voor de jeugdopleiding van NAC. De spelers in onze jeugdopleiding hebben hun eerste stappen immers ook op het voetbalveld bij de amateurclub in hun woonplaats gezet. Daar hebben ze het voetbal ontdekt, het plezier erin gevonden en hun talent ontwikkeld.

nac jeugd 6

NAC Jeugdopleiding steunen

Bij de Vriendenloterij heb je de mogelijkheid om de Jeugdopleiding van NAC te steunen, waarbij wanneer je 'meespeelt voor NAC' een mooi deel van jouw inleg ten goede komt aan de Jeugdopleiding van NAC. Hiermee zorg je er dus voor dat er in de toekomst nieuwe Bredase parels schitteren in het Rat Verlegh Stadion.

6o9a5797[1](1)

Stafleden NAC Jeugdopleiding

Een overzicht van de stafleden van de NAC Jeugdopleiding

boeimeer

Route en Parkeren NAC Jeugdopleiding

De NAC Jeugdopleiding traint en speelt de wedstrijd op Sportpark Heksenwiel. van BSV Boeimeer. Welk team wanneer actief is vind je op de teampagina van het desbetreffende elftal.

6o9a5766

Contact NAC Jeugdopleiding

Neem contact met ons op via het contactformulier onderaan deze pagina of via onderstaande gegevens.

img 0235
soccernews3