Arrangementen

NAC, een club die leeft, biedt u de mogelijkheid om samen met uw (zakelijke) relaties wedstrijden van de NOAD ADVENDO COMBINATIE te bezoeken. De mogelijkheden zijn enorm, aangezien wij verschillende arrangementen bieden. Wat past bij u of uw bedrijf? Wij gaan graag het gesprek met u aan om te kijken wat voor u het beste is!

Verschillende soorten arrangementen

Niet iedereen is in staat om zo maar even 18 thuiswedstrijden van NAC in de agenda onder te brengen. Daarom biedt NAC u de ruimte om zoveel mogelijk van de wedstrijden te genieten aan de hand van arrangementen. Eén van de arrangementen is het flexpakket. Met dit pakket kunt u zelf bepalen welke wedstrijd u aanwezig bent. U krijgt 24 kaarten tot uw beschikking die u naar gelang kunt inzetten. 

Toegang tot het sponsorhome 't Veem. De Cordial en de Parel van het Zuiden is inclusief in het flexpakket. Ook de parkeerkaarten horen tot het pakket. Het flexpakket is uit te breiden met een diner voorafgaand aan de wedstrijd. Vraag naar de mogelijkheden via [email protected] of bel 076 521 4500.

Ontdek andere businessmogelijkheden