Sluiten
blok project nac street league

NAC Street League

De NAC Street League is dé straatvoetbalcompetitie van Breda waarbij wij de mooiste balsport van de wereld inzetten om de gezonde leefstijl van Bredase jongeren te bevorderen, de maatschappelijke betrokkenheid te verhogen en hen bewust te maken van actuele maatschappelijke thema’s.

blok project playing for success breda

Playing for Success Breda

Voor kinderen en jongeren is het belangrijk dat ze nu, maar ook op latere leeftijd, kunnen participeren in de samenleving op een manier die bij ze past. Daar is uiteraard wat hulp voor nodig.

g teamnac willemii

NAC G-voetbal

G-voetballers opgelet! Altijd al voor een professionele voetbalclub willen spelen? Pak dan nu je kans!

ratverleghstadion[gras]

NAC Impact Makers

NAC Impact Makers biedt jongeren tussen de 16 en 30 jaar oud de kans om, in en rondom het Rat Verlegh Stadion, hun talenten te ontdekken, iets te doen voor een ander en nieuwe mensen te ontmoeten.

nos

NAC OldStars

NAC OldStars is Walking Football voor zestigplussers. De NAC OldStars spelen elke woensdagochtend Walking Football bij verschillende amateurverenigingen in de regio.

blok project nac telt

NAC Telt

Met het leefstijlprogramma NAC Telt ondersteunt NAC Maatschappelijk supporters met het verbeteren van hun gezondheid. Samen aan de slag gaan om meer te bewegen, gezonder te eten en een betere balans te krijgen tussen actief zijn en ontspannen.

blok project nac football memories

NAC Football Memories

Samen voetbalherinneringen ophalen. Dat is de essentie van Football Memories. Ouderen ontmoeten elkaar in het stadion waar ze onder leiding van vrijwilligers herinneringen ophalen aan het rijke voetbalverleden van hun club.

blok project nac voor elkaar

NAC voor Elkaar

NAC ontvangt talloze verzoeken om initiatieven te ondersteunen/versterken door iets van NAC weg te geven, iets te omarmen of organiseren. Het versterken van goede maatschappelijke initiatieven en het creëren van geluksmomenten. De talloze verzoeken die binnenkomen bij NAC worden gescreend op relevantie en maatschappelijk nut.

blok project niemand buitenspel

Niemand Buitenspel

Wie kan werken, hoort niet afhankelijk te zijn van een uitkering. Jongeren of (jong) volwassenen met een bijstandsuitkering, beperking, of zonder startkwalificaties kunnen in de praktijk echter vaak moeilijk aan een baan komen.

geertruidenberg nac maatschappelijk

NAC Maatschappelijk

Meer informatie over NAC Maatschappelijk? Neem dan contact op!

img 0235
soccernews3