NAC City Game in Bredase binnenstad

	

Van woensdag 28 april tot en met vrijdag 28 mei organiseert NAC Breda een NAC City Game in en rondom de Bredase binnenstad. Deelnemers worden langs prominente NAC locaties in de binnenstad geleid. Hierbij voeren ze diverse opdrachten uit of beantwoorden vragen over de stad Breda en voetbalclub NAC.

De NAC City game bestaat uit het volgen van een route door de stad en wordt (digitaal) afgetrapt door niemand minder dan burgermeester Paul Depla en Ton Lokhoff , technisch directeur van NAC Breda. Deelnemers aan de NAC City game komen niet alleen meer te weten over NAC en Breda, maar maken ook kans op mooie prijzen.

Stadsroute

De stadsroute kan zowel fietsend als wandelend worden volbracht. Op diverse locaties hangen posters met daarop verschillende vragen en opdrachten. Elke goed beantwoorde vraag of uitgevoerde opdracht levert een letter op. Met alle verzamelde letters dient vervolgens een woord te worden gemaakt. Het gevonden woord kan doorgegeven worden via het contactformulier op de website van NAC Breda. Deelnemers ontvangen vervolgens een NAC City Game certificaat, een NAC-prijsje en een kortingscode voor de NAC Fanshop.

Flexibele route

Eén van de opdrachten van de NAC City Game is te vinden bij het VAK-G Café in het Rat Verlegh stadion. Bij elke locatie staat aangegeven waar de volgende opdracht of vraag te vinden is, waardoor op elke plek van de route gestart kan worden.

NAC Daagt uit

De NAC City Game is een onderdeel van het programma NAC Daagt Uit. Eerder konden deelnemers in het kader van programma NAC-shirts ontwerpen en werden NAC-ballen in de gemeente Breda verstopt.

Deelnemen en meer informatie

Iedereen kan deelnemen aan de NAC City Game. Meer informatie en het antwoordformulier zijn te vinden op www.nac.nl/nacdaagtuit.

Nieuwsbrief Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en mis geen updates!