Sluiten

OSG Graaf Engelbrecht en NAC Breda hebben begin 2016 de bestaande samenwerking bekrachtigd met een samenwerkingsovereenkomst. In de overeenkomst is opgenomen dat beide partijen zich ervoor inzetten om de voetbaltalenten van de Bredase club passend voortgezet onderwijs te bieden, in combinatie met de voetbalopleiding bij de Parel van het Zuiden. Deze samenwerking is nu officieel erkend en wordt met de nieuw verworven LOOT-faciliteiten krachtig ondersteund door NOC*NSF en het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap door middel van de LOOT-status.

De ondersteuning op maat die Graaf Engelbrecht topsporters biedt, stelt onze Parels in staat om studie met sport te combineren. Tot de onderdelen en voordelen van een LOOT gecertificeerde school behoort onder andere de mogelijkheid om een ontheffing te krijgen van een aantal examenvakken in het vmbo, havo en vwo of gespreid examen te doen.

Eric Hellemons, Hoofd Jeugdopleiding NAC Breda, hecht veel waarde aan een goede begeleiding: “Niet elke jeugdspeler krijgt de kans om profvoetballer te worden. Daarom vinden wij een goede schoolopleiding een belangrijk onderdeel in het ontwikkelen van een jeugdspeler. Het is erg goed om te zien dat deze belangrijke partner deze goede ontwikkeling doormaakt en stappen zet.”

ms21081377649[1]

Ook een wedstrijd van NAC bijwonen?

Wil jij een keer een Avondje NAC bijwonen? Dat kan! Klik op de button hieronder en bestel je tickets.

img 0235
soccernews3