bezig met laden...

Pendelbussen wedstrijddag

De afgelopen seizoenen konden supporters van NAC op vertoon van hun seizoen- of wedstrijdkaart profiteren van kosteloos busvervoer van en naar het Rat Verlegh Stadion, aangeboden door Arriva. Met ingang van het seizoen 2018/2019 komt dit gratis busvervoer helaas te vervallen. Wel introduceert Arriva een speciale korting voor supporters van de Parel van het Zuiden.

Trouwe supporters reizen met flinke korting
Voor bezoekers van de thuiswedstrijden NAC is er een speciale kortingsactie, waarmee je met een korting van ruim 50 procent met de bus reist op wedstrijddagen. Deze speciale dalurendagkaartjes met korting zijn te koop in de Fanshop van NAC en online via arriva.nl. Deze actie loopt voorlopig tot de winterstop. Meer informatie over de actie vind je op www.arriva.nl/nacbreda. Let op: koop je een vervoerbewijs in de bus dan gelden de reguliere tarieven. Je kunt inchecken met je OV-chipkaart of een kaartje kopen bij de buschauffeur. Je kunt alleen met de pinpas betalen. Contant betalen is in de bus niet mogelijk.

Busverbinding blijft bestaan
Uiteraard blijft het mogelijk om met de bus naar NAC te reizen. Zo brengt Lijn 2 je bijvoorbeeld vanaf het Centraal Station naar het Rat Verlegh Stadion en terug. Plan je reis eenvoudig online via https://www.arriva.nl/limburg/reisinformatie/reisplanner.htm.

 
Wij komen uit in de: