Sluiten
20170821bside

Losse kaartverkoop

Op zoek naar een kaart voor een Avondje NAC of meer informatie over de kaartverkoop? Dan ben je op de juiste plek! Hier vind je meer informatie over de kaartverkoop van NAC.

ms17052529981

Secondary ticketing

Terug van weggeweest: de secondary ticketing! In het verleden was het al eens mogelijk om een kaart aan te bieden als seizoenkaarthouder wanneer je niet naar een thuiswedstrijd kon. Dit is vanaf Willem II-thuis weer mogelijk. Deze wedstrijd zal dienen als pilot.

20161114supportersbside

Seizoenkaarten

Wil jij geen wedstrijd van NAC missen en zeker zijn van jouw eigen stoel? Neem dan een seizoenkaart.

1920 ms spelers supporters

ClubCard

Voor een aantal thuiswedstrijden en voor alle uitwedstrijden heb je een ClubCard nodig om kaarten te kunnen kopen. Uiteraard wel op basis van beschikbaarheid, want de plekken in het Rat Verlegh Stadion zijn gewild.

cv1912

Club van 1912

De Club van 1912 zijn de meest loyale supporters van NAC. Zij hebben zich in 2015 voor 10 jaar verbonden aan NAC. Hier lees je meer over wat de Club van 1912 precies inhoudt.

miva

Mindervaliden

Iedereen moet kunnen genieten van een Avondje NAC. Dat betekent dat supporters die wegens omstandigheden rolstoelgebonden zijn, de kans moeten krijgen om zorgeloos een thuiswedstrijd van NAC te kunnen bezoeken. Daarom heeft NAC verschillende voorzieningen getroffen om deze supportersgroep te ondersteunen.

groepsaanvraag

Groepsarrangementen

Organiseert u een bedrijfsuitje, of wilt u met uw voetbalteam een keer een wedstrijd van NAC bezoeken? Het is mogelijk om een (grote) groep een thuiswedstrijd van NAC te bezoeken. Wij nemen u graag mee in de mogelijkheden hiervoor.

betaalkaart correcties

Betaalkaarten

In het Rat Verlegh Stadion kun je zowel met PIN als met de NAC betaalkaart betalen. De betaalkaart is voor alle supporters te verkrijgen en zorgt ervoor dat eten en drinken kopen in het stadion makkelijk verloopt. Bij verschillende oplaadpunten kun je je betaalkaart met contant geld opwaarderen. Via de KNIP app kun je met je telefoon je kaart opwaarderen. De kosten voor een betaalkaart bedragen eenmalig €5.-.

vriendenloterij
soccernews3