Medewerker evenementen NAC Maatschappelijk

Functie

Functietitel: Medewerker evenementen
Project: Alle maatschappelijke projecten  
Type functie: Vrijwilliger
Uren per week: Op oproepbasis

Functieomschrijving:

NAC Breda is méér dan voetbal. De volksclub is verankerd in de stad en zich bewust van de maatschappelijke rol die het kan uitoefenen. Elk jaar organiseert NAC Breda tal van evenementen om verschillende doelgroepen te enthousiasmeren en motiveren in beweging te komen. Hierbij kan gedacht worden aan sportdagen van de NAC Street League (voor kinderen van 10 t/m 14 jaar), de NAC Breda Senior Cup (een voetbaltoernooi voor 60-plussers), de Xquisit G-dag (een voetbaltoernooi voor jongvolwassenen met een beperking) en de open dag van NAC Breda.

Wat ga je doen:

Als evenementenmedewerker zorg je ervoor dat een evenement van NAC Maatschappelijk perfect verloopt. De taken op een evenement zijn divers. Je kunt je aansluiten bij de op- en afbouwploeg, je inzetten bij het wedstrijdsecretariaat of (voetbal)activiteiten begeleiden. In overleg wordt bepaald hoe en wanneer je je wil inzetten.

Wij bieden jou:

  • Een leuke en dynamische werkomgeving in de sportsector;
  • Een kijkje achter de schermen bij de voetbalclub NAC Breda;
  • Een wedstrijdkaart per evenement voor een thuiswedstrijd van het eerste elftal.

Beschikbaarheid:

  • Evenementen vinden meestal op een doordeweekse dag plaats. Enkele activiteiten vinden plaats rondom thuiswedstrijden van NAC Breda of in het weekend;
  • Wanneer je je aanmeld als evenementenmedewerker wordt je benaderd wanneer er evenementen plaatsvinden.

Voor meer informatie over de functie kan er contact opgenomen worden met Inge Overgoor via [email protected] of 07652145 00.